View Single Post
Staro 06.06.2005., 15:10   #22
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Da ok! Al prvi si ti poceo sa arogantnom spikom koda je ono i zalman jedini nasvijetu. Uglavnom da se nesvadamo evo jednostavan i 100% tocan zakljucak.

Coolera za proc bogu havala ima koliko ti srce hoce. Zalman je svakako top prvi u klasi. No jako je skup tako da su uvijek zanimljivije alternative. Freezer je svakako jedna od njih. Ja sam se svoumio izmedju Zalmana i Freezera. Odabrao sam Freezer onako zbog preporuke ekipe, na rizik i nije mi se bas davalo 360 kn i nije mi se skidala ploca da stavljam Zalmana. Ja sam super zadovoljan. Inace konfa mi je bila uasno glasna i kroz nju je proslo brdo collera od coolermastera, tt-a, i na kraju ostade freezer. Zalmana nisam probao al sam ga Doslovce cuo kod frenda tak da me to odbilo.

Ak budes imao priliku poslusaj freezer pa ces promjenit misljenje jer je stavrno tih ili ja imam neki vanserijski model.

Nemam problema s tudjim misljenjem cak stovise samo nevolim one fore kao ti si se zezno pa nes priznat, pa nemos ti usporedit sa zalmanom, .....

Inace comodore rules!