View Single Post
Staro 20.01.2013., 12:52   #14
stretto
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Bok društvo, kao što vidite ovo mi je prvi post, ali daleko od toga da nisam pratio forum i pomoću njega rješavao dosadašnje hw/sw probleme
Nisam imao potrebu za učlanjenjem sve do nedavnog problema koji se tiče upravo pozadinskog osvjetljenja na sestrinom laptopu Toshiba Satellite A210-10W.

Kako je na mom starom kompu riknuo inverter, pomislio sam da je isti problem i kod sestre i brže-bolje naručio preko ebaya novi inverter za 10-tak funti sa poštarinom. Naravno, to je bio pucanj u prazno jer se ispostavilo da je problem u pozadisnkom osvjetljenju.

Čitajući ovaj topic zaključio sam da bi se mogao vama obratiti oko nabavke lampe prije nego OPET brzopleto potegnem na ebay.
Ima li netko možda viška 15.4 lampu za prodati ili (još bolje) zamijeniti za neki inverter (jer ih sada ima nekoliko viška) ili za neke rame od 512MB DDR2 za laptop
Znam da je mala vjerojatnost da ikome to treba ali eto, tko pita ne skita

A što se tiče samog mijenjanja lampe, zanima me da li je potrebno imati onu aluminijsku LCD traku i još neku prozirno narančastu kao ove na linku ? Ako je potrebno, znate li gdje bi se moglo to jeftinije naručiti? Čekanje nije problem ako treba doći sa drugog kraja svijeta

Eto, nadam se da ćete mi pomoći barem u nekim problemima.
stretto je offline   Reply With Quote