View Single Post
Staro 09.11.2002., 22:56   #1
biljo
The Member

Datum registracije: Jul 2002
Nevidljivi meniji u XPu

Dakle, o cem se radi. Nakon nekog vremena dogodi se da start meni poludi i makne pozadinu i slova, tj. ostane samo sjena.
Na prijašnjim instalacijama mislio sam da probleme stvara StyleXP i razno-razne teme. No međutim, na ovoj instalaciji nisam stavio StyleXP i imam default temu. Sad stvarno ne vidim u čemu je problem. Problem se javljao sam od sebe i prije nego što sam upgrejdo mašinu (tj. i sa nvidiom), tako da čisto sumnjam da bi problem mogo bit u grafičkoj ili nečem takvom.

XPov start meni je vidljiv u cjelosti, no ista se stvar događa sa npr. podmenijem Connect to ili recent dokumentima. Meni all programs je vidljiv, no ne i njegovi podmeniji. Kad se otvori podmeni, uredno se vidi koliko ima stavki, te se svaka nevidljiva stavka može pokrenut klikanjem 'na prazno', i mogu se udarit propertiesi isl.
A ako stavim classic start meni, ne vidi se ništa, a klikanje na bilo koju nevidljivu stavku dovodi do prozora ispod (tj. od start menija ostala je samo f** sjena)
Mijenjanje tema i sl. ne pomaže.
Ne znam jeste li shvatili, jer problem je malo čudne prirode --> pogledajte sliku.
Doktore, ima li lijeka?
Please help!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	meni.jpg‎
Views:	223
Size:	31.8 kB
ID:	50  
biljo je offline   Reply With Quote