Meni je za 4300 isto javljao grešku s driverom (žuti uskličnik). Izbriši driver iz Device managera, odspoji mob, resetiraj PC. Potraži na Googleu (ili ću ti ja dati drivere kada dođem doma, okačim na DropBox ili negdje) generičke ADB drivere, tj. upiši ADB driver download i skini prve koje nađeš. Raspakiraj si .zip negdje, spoji mob i uputi ga na folder gdje si raspakirao drivere. Pokupiti će ti generički Google driver i vidjeti ćeš u Device manageru mobitel pod nazivom nešto_Android_ADB (u tom stilu). Meni nije htio rootati kada sam pokretao samu skriptu s admin ovlastima, već sam išao preko CMD-a, pa pokušaj i ti.
Otvori Command Prompt (s admin ovlastima), pozicioniraj se u folder gdje ti se nalazi Runme.bat.
Da provjeriš da li ti ADB uredno prepoznaje uređaj, dok si u (slovo drivea):\(ime foldera gdje je Runme):
/stuff adb devices
Pokrenuti će skrpitu kojom će ADB potražiti kompatibilne uređaje. Nakon što ti kaže da ga je našao, upiši:
runme.bat
Odaberi opciju 1.
Kada ti kaže da omogućiš backup na mobitelu, upali ekran ako ti se ugasio i odaberi Vraćanje postavki (lozinku ne moraš upisivati)
Mobitelu može trebati i više od 10 sekundi da se restarta. Ne odspajaj ga dok skripta ne prepozna mobitel nakon restarta. Kada skripta završi, iako će se mobitel vjerojatno još bootati, slobodno ga odspoji.