@bixsy
Vrtio sam Vantage:
HD6850 (stock frekv.) 13445 gpu score
HD6950 (shader unlock, 840/1325mhz) 19411 gpu score
CPU mi je u oba slucaja bio na 3.7 Ghz, ali nisu bili isti driveri za grafu..no nebitno...vidi se pomak u vantageu i to velik...
@BrainDamage
Imam MSI AB, pogledat cu ingame zauzece...iako po GPU-Z vidim da je nesto manje zauezece gpua nego prije...
Znam da GTA IV ima shit optimizaciju, ali mi nije jasno da nema bas nikakvog pomaka, bilo bi mi razumljivo da se vrti samo nekih par frejmova bolje i da nije neki veliki pomak, ali
naprotiv, meni se vrti cak i mrvicu losije sa dosta jacom grafom..
Sa 12.11 beta 11 mi se GTA IV vrtio isto/mozda i mrvicu losije nego sa HD6850 na kojoj su isto ti driveri bili.....ali budem isprobao svakako CAP2...
Bitno mi je za GTA IV, patcheve sam sve isprobao sa HD6950, i kao sto sam i od prije znao najbolje mi vrti sa 1.0.3.0 patchem..bilo koji iznad tog samo snizava fps...
Igram na 1680x1050 (pise u moj komp).
Isprobao sam danas i NFS Shift, u toj igrici se vidi veliki pomak. Sve gledano frapsom, i ima na nekim dijelovima 10fps vise, na nekima cak 20fps...iste su graficke postavke u igri kao i sa HD6850 kad sam igrao...
Znaci imamo identicnu grafu?
Jel moja grafa nema podrsku za softversku regulaciju napona? (vidi model par postova gore) Kad u Catalystu stavim +10% GPU Power onda mi GPU-Z i dalje ocitava 1.100v, kao i HWMonitor...i neda se clockati vise...kako da joj dignem napon? u MSI AB isto nemogu mjenati napon...