View Single Post
Staro 15.01.2013., 22:30   #765
xtreme96
OC addict
Moj komp

xtreme96's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Ekipa trebat cu izgleda vasu pomoc, jer sam polako po*izdio sa ovom HD6950....grafa je ful ispravna i sve...al nevrti kako spada da ga *ebes....

Prije svega da napomenem, znam da je GTA4 cpu-demanding igrica, ali nekakvog pomaka mora biti, jer HD6950 (i to unlockana) nije mrvicu jaca od HD6850, nego dosta. U Far Cry 3 se vidi nekakav pomak (skoro 10fps vise), CoD MW3 se otprilike isto vrti, mrvicu bolje mozda...proc je iz moj komp dakle PhII X4 955 BE na 3.7Ghz...

GTA IV se vrti isto, mozda i mrvicu losije sa 6950 nego sto se prije vrtio sa 6850...

Zašto nema pomaka u GTA IV ?! Na benchmarku u gta iv sam dobio nevjerovatnih 1fps vise.....ima dropova u gameplayu vise nego prije cini mi se...
Bitno mi je napraviti nekako da radi GTA IV kako bi i trebao radit sa ovakvom grafom jer tu igricu najvise igram...sve ove ostale tek ponekad upalim, ali gta iv igram stalno....vidio sam po youtubeu likove sa 6950 i phenom ii x4 i vrte malo bolje od mene....

Isprobao sam sve patcheve za igru, napravio reinstall igre, probao staviti druge drivere...no uvijek isto...

Molim neku preporuku, sta da radim, koje drivere i sl.