Citiraj:
Originally posted by Fleks
@ziky:
Freezer treče razredan proizvod -> LOL
zalman na 1400rpma nečujan -> LOL
dati tolo love za LOŠ kuler -> LOLčina
@gnomisa:
Probaj skinut kuler, počistiti i njega i proc. Nanjet mali sloj fine paste i metnut ga natrag gore, pa onda dat ocijenu koleru. I da ak ti je intel stock tih, onda ti fakat treba slušni aparatić.
|
J.bi ga kad ti kažem da se nečuje onda se necuje.
A Freezer sa onim 80mm fanom (koliko sam vidio na slikama) nikada se neće moći mjeriti sa 120mm fanom u Zalmana, a kamoli u količini buke koju proizvodi.
Btw ako ćemo gledati po specifikacijama razina buke koju freezer 7 proizvodi je 1.2 sone = 48db, a kod Zalmana 7700 je puna manja...20-30db.
I nema teoretske da taj drži temperaturu na 600-800rpm, a uz to Zalman zbog same svoje konstrukcije hladi i grafulju i memoriju i chipset.

:clap: Jednom riječju dvije ventuše koje se ne mogu uopće uspoređivati. Nemam šta više pisati....ko da uspoređujem Fiću i Mercedesa.............haha
.......................
Kod dečka lako može biti problem u pasti jer koliko sam shvatio nije sam stavljao cooler, a dobio je nazad nedirnutu pastu. Bilo bi mu dobro sve to ponovo rastaviti, počistiti pa staviti pastu i cooler nazad lijepo po PS-u........