View Single Post
Staro 05.06.2005., 19:11   #9
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Originally posted by Fleks
@ziky:

Freezer treče razredan proizvod -> LOL
zalman na 1400rpma nečujan -> LOL
dati tolo love za LOŠ kuler -> LOLčina

@gnomisa:
Probaj skinut kuler, počistiti i njega i proc. Nanjet mali sloj fine paste i metnut ga natrag gore, pa onda dat ocijenu koleru. I da ak ti je intel stock tih, onda ti fakat treba slušni aparatić.
J.bi ga kad ti kažem da se nečuje onda se necuje.

A Freezer sa onim 80mm fanom (koliko sam vidio na slikama) nikada se neće moći mjeriti sa 120mm fanom u Zalmana, a kamoli u količini buke koju proizvodi.

Btw ako ćemo gledati po specifikacijama razina buke koju freezer 7 proizvodi je 1.2 sone = 48db, a kod Zalmana 7700 je puna manja...20-30db.

I nema teoretske da taj drži temperaturu na 600-800rpm, a uz to Zalman zbog same svoje konstrukcije hladi i grafulju i memoriju i chipset. :clap: Jednom riječju dvije ventuše koje se ne mogu uopće uspoređivati. Nemam šta više pisati....ko da uspoređujem Fiću i Mercedesa.............haha
.......................
Kod dečka lako može biti problem u pasti jer koliko sam shvatio nije sam stavljao cooler, a dobio je nazad nedirnutu pastu. Bilo bi mu dobro sve to ponovo rastaviti, počistiti pa staviti pastu i cooler nazad lijepo po PS-u........

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 05.06.2005. u 20:01.
Ziiky je offline   Reply With Quote