15.01.2013., 16:52
|
|
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
Jučer pogledao 3 filma koja odgađam već izvjesno vrijeme:
Prometheus - 3/10
- najgori film R.Scotta ikada. inače sam Alien-fan, ali ovo je strašno. Dobro zamišljeno, ali to je što u biti? Remake Aliena koji u biti nije Alien, ali konceptualno je pola Aliena, ali u biti nema veze sa Alienom... ček, izgubio sam se, da ponovim: Remake Aliena koji u biti nije Alien, ali konceptualno je pola Aliena, ali u biti nema veze sa Alienom...
Sačuvaj nas Bože nastavka...
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
Onda je blijeda kopija Aliena, što je još gore. Onaj kifla-brod i njegov pilot u onoj stolici, planet LV gdje je brod srušen (ok nije isti broj), androdi David koji je kao i Ash - glumi dobričinu a na kraju radi protiv ljudi, Weyland kompanija, ona lignja izgleda ko facehugger i na kraju ima istu namjenu, nekakav smiješni Alien sa dvoja usta i to jako loše napravljen.
I, šećer na kraju, Shaw se odjavljuje uz identičan izvještaj kao i Ripley u prvom Alienu.
Da nikada nije Alien (1979) vidio svjetlo dana, možda bi ovaj film bio bolji. Ovako... bleeee
"dvojka" je announced. Noomi Rapace i Fassbendover su opet tamo.
Iako, ja bi radije vidio Aliena 5 i NJIHOV home planet i odakle oni potječu.
|
Teško je čitati sve pokude na Prometeja. Istu diskusiju sam imao sa dva frenda kojima se također nije svidio film, da bi u diskusiji skužio da oni flim uopće nisu razumjeli.
I meni je pobjegao detalj ili dva u kinu ali drugo(i treće  ) gledanje kod kuće je dodatno popravilo dojam.
Ovo pogledati ako ste alien fan a nije vam se svidio Prometej.
Inaće ovaj film(ovi) će napraviti za Alien isto što i Hobbit(i) za LotR.
Over and out 
|
|
|