Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.01.2013., 15:27   #5173
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
iso...... kod mene nista, a ima ~50 km zracne linije. ali doslovce niti pahuljica ne leta, nista.
kreten, kad moram pricati i hvaliti se........

pocelo je negdje oko 1:15, nekakva solika (kisa, ali nije kisa nego kao snijeg. ali nije snijeg, a niti kisa, jer se ne ledi na cesti). da bi za nekih 20 minuta ja morao ici autom do trgovine i banke, prejebeno kakve krpetine padaju...... plahte cijele, doslovce sam par puta zazmirio dok sam vozio ili se pokusao izmaknuti kad se plahta skelji na sajbu.

a cesta tak-tak kod mene, no problem su kreteni na cesti. i to nisu kreteni, to su kretencine na kvadrat. konj nade stavljat lance izmedu dva kratka zavoja, udaljenost cca 100 metara od jednog do drugog i ne vidis niti s jedne strane da li ide sta drugom stranom (i sta je najbolje - golf dvojka). ralica stala na jednoj nizbrdici, ali doslovce - stala i ne ide nikuda. malo je problem zaobici toliku grdosiju kada pada toliko gust snijeg i jednostavno - ne vidis. masa ljudi se voza ~20 km/h....... fuj. par kretena mi izleti iz sporedne ceste (kakti se ubaci, ali kako se mozes ubaciti kada je toliko snijega na cesto??), da bi kasnije nastavio gnjeciti 30 na sat....... majmun u Nivi pici po sredini ceste i doslovce ne jebe sto mu dolazim u susret, ne vraca se on nazad...... masa ljudi koji su na crti i tjeraju mene i suprotni trak prema bankini.......

uglavnom, meni nije problem snijeg, jer sava s3 stvarno odlicno odlicno odraduje posao na autu koji ima servo od sve zive i nezive elektronike . problem su kreteni na cesti, nesposobni voziti u bilo kakvim drugacijim uvjetima osim idealnih, te mozda njihova vozila koja nisu prilagodena vremenskim uvjetima (citaj - nemaju zimske gume).

i da, zalim vas sve koji cete se morati voziti u kolonama smijesnim brzinama. pogotovo na duze rute. zaista, ja bi morao popiti kakvu tableticu da se smirim prije puta ili zapalit koju frulu da mi puca kifla za sve, pa na put.

Burko je offline   Reply With Quote