Citiraj:
Autor fanATIk
Prometheus nije remake aliena niti je tako zamišljen.
|
Onda je blijeda kopija Aliena, što je još gore. Onaj kifla-brod i njegov pilot u onoj stolici, planet LV gdje je brod srušen (ok nije isti broj), androdi David koji je kao i Ash - glumi dobričinu a na kraju radi protiv ljudi, Weyland kompanija, ona lignja izgleda ko facehugger i na kraju ima istu namjenu, nekakav smiješni Alien sa dvoja usta i to jako loše napravljen.
I, šećer na kraju, Shaw se odjavljuje uz identičan izvještaj kao i Ripley u prvom Alienu.
Da nikada nije Alien (1979) vidio svjetlo dana, možda bi ovaj film bio bolji. Ovako... bleeee
Citiraj:
Autor Burko
a prometej...... bez komentara, neki su svrsavali, ja sam se jako razocarao jer je to trebala biti filmcina. ispao je isprdak sa tonom prisiljenih scena, nelogicnih osim ako bas zelis umrijeti, women koja prezivljava strasno nesto....... nikad mi nije palo na pamet pogledati jos jednom. a ako to film kod mene ne uspije (jer sam neke gledao po 10 ili vise puta), e onda je bas los i u niti jednom pogledu dobar. jedina svijetla tocka filma je sam robot, uloga i gluma vrhunske. drugo boze sacuvaj.
|
"dvojka" je announced. Noomi Rapace i Fassbendover su opet tamo.
Iako, ja bi radije vidio Aliena 5 i NJIHOV home planet i odakle oni potječu.