Evo baš sam danas uzea Note II iz Tele2

Super za sad, vidi se da su proradili na nekim detaljima.
Ima stvarno puno sitnica "ispod haube" koje meni dosta znače.
Sviđa mi se i Page Buddy.
Evo ovako ukratko razlike i plusevi/minusi.
- Ima smisleniji omjer stranica (16:9) te taj omjer nije problematičan na 5.5" ekranu kao što može biti na manjima.
- S Pen je puno bolji, precizniji i veći + detekcija + page buddy + dodane opcije u aplikaciji
- Dosta je bolje sastavljen, u biti isto kao i SIII, dok je na N1 onaj poklopac bija dosta tanak i klimav, iako je sad problem što je gladak dok je onaj bija teksturiran.
- 2GB rama stvarno znače puno, prijatelj sa SIII oće ga zaminit za N2 jer mu 1GB nekad stvarno nije dosta kad ti ostane cca 100mb slobodno po defaultu - ode imaš 1+ GB

- Sve je više-manje super fluidno i leti
- Zvuk (stock headset) stvarno zvuči poprilično dobro
- N2 je nešto uži i ima više okinute rubove tako da dosta bolje leži u ruci od jedinice.
- Display je odličan, ali je i na N1 bija pa sad nije neka ogromna razlika iako je nešto oštriji zbog više subpixela.
- Napokon notification LED

, to mi je falilo jer sam bija navika na to kod Desirea.
- Kamera je puno brža, možeš rapidno okidati i snimanje je trenutačno, definitivno puno, puno bolje nego na N1.
- Volume rocker i sleep botun je pomaknut malo niže što olakšava korištenje istih
- Iako je titanium gray boja, punjač je one gay apple boje
- Još ga nisam stavija puniti, ali kad je kupljen bila je na 50% i jedno 3-4 ure prčkanja je dovelo na 20%
- Android je v4.1.1, čudi me kako još nije izašla 4.1.2