View Single Post
Staro 09.01.2013., 23:53   #11075
zhaccc
Premium
Moj komp

zhaccc's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor vranjba Pregled postova
Oldboy je zapravo 2. film iz trilogije, ali nema veze jer nisu povezani filmovi.
Netko je pitao prije bio za korejske trilere, pa evo iskopao stari post.
I Saw The Devil je isto super film.
U pravu si oldboy je 2. film iz triologije, moja greška.

Hvala na linku, nisam pogledao Yellow Sea od korejskih jos i na žalost ni jedan hong kongški! I slažem se za Memories of a Murder, odlican je film!

Citiraj:
Autor MuroF Pregled postova
hvala vranjba!
neki dan ovo pogledao,bolesno
http://www.imdb.com/title/tt0296042/
Pogledao, super film. Sa Takashi Miikeom nikad se nezna kakav film ocekivati! Tko je gledao njegove filmove znati ce o cemu pricam, hehe!

Citiraj:
Autor MuroF Pregled postova
to,hvala!
ja nekako uvije pomješam te filmove,a koji je ono gdje je ona neka obitelj kanibala pa lik dojde tamo i potamani ih,osvecuje se ili tako nešto,svi mi se ti pomješali filmovi..

..ili onaj koji prati ubojicu i svaki put ga premlati kad nekoga želi ubiti..
Ovaj sa praćenjem ubojice je I saw the Devil. A ovaj gore spomenuti nisam gledao. Zna li itko gore spomenuti film? Zbilja me zanima!

Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Odgledao sam vjerovatno manje više sve vrijedno od azijske kinematografije... Sve gore navedene, no ne vidim da itko ove spominje...
Mother
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring
Pieta
Thirst
Nameless Gangster
The Quiet Family
The Bow
3-Iron
Samaritan Girl
Departures
The Yellow Sea
Three... Extremes
Spomenuo si neke koje nisam pogledao, super, budem ih pogledao! Hvala! Svakako se jos isplati pogledati epizoda iz Masters of Horror koju je režirao Takashi Miike koja se zove Imprint. Fenomenalan segment. Također, bio je baniran na americkoj televiziji.

Isto tako jesi li pogledao Confessions. Odlican film, radiohead soundtrack.

Jedino jos sto mi jos za sad pada na pamet a da se isplati pogledati je Audition.

Ako se jos cega sjetim postati cu!

Zadnje izmijenjeno od: zhaccc. 10.01.2013. u 00:15.
zhaccc je offline   Reply With Quote