Citiraj:
Autor MuroF
pa da,zato i pitam jer ih je jako malo,a i ove koje jesu su u upitnom stanju..
pa koliko je skupo, u brojkama,servis,popravci,dijelovi? kao svaki japanac ili više?
wrx je sasvim dovoljna
mogu ja imat svu opremu al kaj mi znaci kad nisam mehaničar.
|
Ne trebaš biti mehaničar da bi promjenio ulje,filtere,svječice...imaš knjigu u kojoj piše šta se kad mjenja,stvarno je peace of cake,tutorijala na internetu koliko oces,how-to's...
A čuj,kvalitetno ulje ti je uvijek oko 150-200kn / l,originalni djelovi iskreno neznam koliko koštaju,ali sigurno nisu jeftini...popravci? Kakvi popravci na japancu

prije kupnje naravno pregledaš auto,odvedeš ga u servis,izmjeriš kompresiju,vidiš jel dimi itd...
Baš zato što ih je malo,je "malo" problem,sve košta,brojke neznam...
2400cc registracija boli glava,osiguranje...računaj na minimalno 15l benze,također na njega ne možeš staviti sava gume ili barum,a u 1000km ganjaže znaju popit više od 1-2l ulja
IAKO,dalo bi se preko ebaya nać gotovo sve za servis,tako barem ja sebi kupujem (filteri),malo prošvrljaš po stranim forumima i vidiš koji aftermarket djelovi su kvalitetni i što ekipa koristi.
Neznam,no prije svega moram reć kako mi je malo puno sumnjivo niska cijena za wrx-a 2008g,iako je danas,u krizi,sve moguće.