Na PCE forumu uvijek živo i nikad dosadno

Od živućih rasprava, nabijanja i natakanja na onu stvar

, fantomskih dogovora za vožnju i još koječega

Što se tiče ove zadnje rasprave, mislim da nije bitno koji je hod maximalno iskoristiv i dovoljan na Sljemenu, već tko se s čim voli ganjat i guštat!
Osobno sam se našao s HT 100mm, i nedavno dok sam vidio Rulca kako dignutim jarbolom doslovno leti 57icom, odagnao mi je sve sumnje kako se za tu stazu "mora imati neka fulka sa bar 140hoda da bi se propisno vozilo.
No opet, vrlo je relativan pojam "što je kome gušt".. ?!
Meni je gušt imati što više iskoristiv bajk za moje realne i optimalne potrebe.
A to su, da mogu dosta brzo (i da me to previše ne umori), svakodnevno kruzati po gradu s njim (kuća -poso), napraviti i neke duže ture i naravno manje više se moći popeti i spustiti po svim stazama u našoj bližoj okolici i pri spuštanju prilagoditi brzinu svom trenutnom skilu, i da mi staza ne predstavlja opterećenje hoću li se po njoj skršiti
S druge pak strane ima ekipe kojoj je uspon nužno zlo, ali je zato gušt "spušiti" se dolje što brže NN, i poslije prepričavati kako je preletio i kojom brzinom pregazio panjeve, korjenje i ostale prepreke
Uglavnom, sve to skupa nabrojano
spada u vožnju biciklom.. i zato se apsoluno slažem s micom;
Citiraj:
Autor the55mic
zato stvarno nema smisla srat jedni po drugima i ogovarat iza leđa, nego bolje da se svi zajedno vozimo 
|
EDIT:
Apropo vožnje, vani je upravo počela neka susnježica. Zgleda da se zima vraća..
Ali se nadam da to neće spriječiti naše vrle forumaše da se što više voze, kao i do sad