View Single Post
Staro 07.01.2013., 11:57   #29488
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
.to da se spustat po strmini od 60 stupnjeva ili mrcvaric bajk po grmi ko Mic onda ajde al za samo sljeme nema smisla..
Nisam uspio izvuć dal ti to zaista misliš da je grma mrcvarenje za moj bajk ili si se samo nespretno izrazio? Nadam se da je ovo drugo, jer grma nipošto ne mrcvari moj bajk i smatram da samo pokušavam iskoristit ono kaj imam, a vjerujem da Cann može i puno više toga podnijet od ovog kaj mu ja priuštim....

A Lovrić tak je jasno da se može, kao što sam već rekao i sa ht i 80, a kamoli sa 120 hoda, i osobno mislim da sile ima najbolju pilu ZA SLJEME, al ajde MI koji imam 140+ se nekako ipak nadamo da bumo se makli malo i sa sljemena, Pohorje malo, Velebit malo, Psunj, Ivanščica (koju sam čak odvozio prošle i tam bi se ti uvjerio da ti ht i 120 nebi bilo dosta, barem ne po konju di smo mi išli dolje) i onda ti je 140+ puno udobnije i zahvalnije nego 100...

Anw, mislim da bi trebali zaključit daljnju raspravu jer nema smisla... Stvarno... Svako vozi ono kaj mu paše i točka. Niko ovdje nije pro (osim Sileta ) i zato stvarno nema smisla srat jedni po drugima i ogovarat iza leđa, nego bolje da se svi zajedno vozimo