View Single Post
Staro 07.01.2013., 11:07   #11023
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Burko, meni se čini da se danas općenito treba "najmanje potruditi" za odvest ženku u krevet.
Nije to samo promiskuitet. Govorim protiv 2-3 pobačaja do 25 te, uništenih maternica, nepolodnosti uzrokovane istim.
Da ne skrećem u vode ovog "zdravstvenog odgoja", ali gledam te klince danas i doslovno je tako .

ajd, da jednome ne moram crtati ko' djetetu od 5 godina (uvrijedili se ostali ili ne, ovo je istina). da, upravo o ovome i pricam, a zasto je tako? pa, osobno smatram da ima barem zero utjecaja od strane filmova i serija, gdje je seks uobicajan i normalan, ono, svakodnevna pojava kao voznja auta (ali ono, free seks bez obaveza krenuvsi od cca 16 godina). upravo to mene nervira, to kada sam ja odrastao nije bilo (znaci ratne godine, najveci utjecaj od 8-e do 13-e), nije se serviralo da je to bas toliko normalno. danasnja djeca uce sve preko TV-a, racunala itd, i upravo se dogada to si sam napisao. postaju sve gluplja i podlozna nekakvim normama koje se serviraju kao ispravne? kvalitetne? ne......... ali manje vise svima to odgovara, ili ne primjecuju ili zanemaruju, ili se slazu sa takvim po meni nizim vrijednostima (opet, moralnim, etickim, obiteljskim, bilo kakvima).

zato meni to nije normalno, i drago mi je da netko cita sa razumijevanjem i ocito ima misljenje o tome. i opet kazem, takve poruke cete rijetko vidjeti od bilo kuda osim americke industrije (i glazbene i filmske). samo to htjedoh reci s onom scenom iz filma, sasvim nepotrebno IMHO. to da je kvaliteta, sto sam isto napisao, to bi bila emotivna stvarna veza, a ne zasvrbilo me i sada mi je zao kada je mrtav.......... karikiram .

Burko je offline   Reply With Quote