View Single Post
Staro 07.01.2013., 05:02   #11018
driftwood
Premium

driftwood's Avatar

Datum registracije: Jan 2010

inace, jako iritantna scena u filmu kada zensku zasvrbi ona stvar dok eto jadna sjedi na krevetu i neda joj se spavat. jebote, kakve to cure rastu po americi, to se kara 45 puta mjesecno. dovoljno samo da se nalazi muski spolni organ u neposrednoj sredini, dobit ces do kraja filma/serije . mislim, totalno glupa scena IMO.

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova

Pa ženska je sama jako dugo na toj farmi i opčenito valjda dugo nije imala tipa,normalno da ju je zasvrbila ona stvar.
Po čemu se ona kara 45 puta mjesečno,mislim ono,wtf,jesmo mi isti film gledali.

U potpunosti se slažem sa Veki-os
Uostalom pa to je normalno

on topic:
Upravo pogledao đejms bonda zadnjeg. Pa ja ne znam tko puši više ovakve filmove. A i ja sam kreten što to idem gledati. Ok, film je lagana limunada sve lijepo, ali one scene kretenske

kad se helikopter zabije u kuću pa kuća eksplodira kao da je puna eksploziva

pored ovog proleti vlak, ovaj se malo obriše i ajmo dalje

pa da samo malo porade na tim sitnicama, film bi mi bio baš super

Za usporedbu, volim Bourna prva tri dijela. Tu ima jako malo do ništa takvog kiksanja.-->
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova

inace, jako iritantna scena u filmu kada zensku zasvrbi ona stvar dok eto jadna sjedi na krevetu i neda joj se spavat. jebote, kakve to cure rastu po americi, to se kara 45 puta mjesecno. dovoljno samo da se nalazi muski spolni organ u neposrednoj sredini, dobit ces do kraja filma/serije . mislim, totalno glupa scena IMO.

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova

Pa ženska je sama jako dugo na toj farmi i opčenito valjda dugo nije imala tipa,normalno da ju je zasvrbila ona stvar.
Po čemu se ona kara 45 puta mjesečno,mislim ono,wtf,jesmo mi isti film gledali.

U potpunosti se slažem sa Veki-os
Uostalom pa to je normalno

on topic:
Upravo pogledao đejms bonda zadnjeg. Pa ja ne znam tko puši više ovakve filmove. A i ja sam kreten što to idem gledati. Ok, film je lagana limunada sve lijepo, ali one scene kretenske

kad se helikopter zabije u kuću pa kuća eksplodira kao da je puna eksploziva

pored ovog proleti vlak, ovaj se malo obriše i ajmo dalje

pa da samo malo porade na tim sitnicama, film bi mi bio baš super

Za usporedbu, volim Bourna prva tri dijela. Tu ima jako malo do ništa takvog kiksanja.