Citiraj:
Autor the55mic
A tih prića o seoskim herojima koji voze daunhill sa xc ht 80mm sr santurovima mi je puna kapa i slobodno te pozivam (i sve koji imaju takve izjave) da dođeš sa svojim superkul 29-erom (koji je svjetlosnim godinama bolji od takvih xc ht bla bla) do nas malo pa pokušaš odvozit sve što mi vozimo i onda da poslije popričamo.
|
Ovog je i meni pun kufer već
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Jesi li ikada hvalio nešto što ti nemaš trenutno u posjedu? 
|

proaktao si ga al ono...totalno

sjećam ga se sa podforuma fotografije, i s drugih foruma o fotografiji
zabrazdio je s olympusom i naravno na sva zvona je počelo hvaljenje olympusa bla bla
općenito ne kužim ekipu koja hvali sve kaj ima, kao da se opravdavaju za kupovinu, wtf???
da se vratimo na temu
ljudi znaju pričati da za sljeme nije potrebno niš više od 140-150hoda bla bla
ja vozim 180 trenutno i mogu reći da mi je veći gušt nego prije sa 150, što zbog samog hoda, što zbog geometrije bajka jer je normalno da je bajk sa 180 agresivniji od 150
o tome da se izgubi gušt nema govora, sa više hoda potpuno drugačije gledaš na linije na stazi
jedino negativno je penjanje, teže je, jbg al ja ne idem na sljeme zbog gore, nego idem gore zbog dole
a ovo o vilicama i nogama, prije sam imao foxa sa 32 nogama sad imam marza sa 35 nogama i da ga jebeš osjetim razliku, i osjetim razliku kod uvijanja samog framea, remedy je bio ko želatina naspram sode, ne znam s kim sam to pričao pa sam objašnjavao na koji način sam to doživio
uglavnom evo ja sam marketing popušio dva puta

svašta, idem spavat