View Single Post
Staro 07.01.2013., 01:25   #11015
afterburner
Premium
Moj komp

afterburner's Avatar

Datum registracije: Oct 2006

Jel sad onaj mali posta mafijas ili ne?

Ocjena 5.7/10

Cloud Atlas
Iskreno nije mi se film svidija. I da... pogleda san ga do kraja. Neznan zasto, al cini mi se da su ga malo previse otegli da bi malo toga rekli (da je sve povezano ili sta su vec tili rec.).
Uglavnom ocekiva san puno vise od filma. Svidija mi se jedino onaj dio sa Sonmi. Da su samo oko toga napravili cili film bio bi puno bolji.
Ocjena 4/10

Dreed
Dobar akcijski...Ocekiva san neko tesko smece i osta ugodno iznenaden. Taman za odmorit mozak.
Ocjena 6/10
-->
Evo par mojih bisera

Looper
Ok filmic al nista specijalno. Jedino sta me smeta u svim filmovima slicne tematike je time travel paradox. I bilo bi malo zanimljivije da su vise one telekineze ubacili u film. Al ok...recimo da san presa preko toga.
Jedno pitanjce.

Jel sad onaj mali posta mafijas ili ne?

Ocjena 5.7/10

Cloud Atlas
Iskreno nije mi se film svidija. I da... pogleda san ga do kraja. Neznan zasto, al cini mi se da su ga malo previse otegli da bi malo toga rekli (da je sve povezano ili sta su vec tili rec.).
Uglavnom ocekiva san puno vise od filma. Svidija mi se jedino onaj dio sa Sonmi. Da su samo oko toga napravili cili film bio bi puno bolji.
Ocjena 4/10

Dreed
Dobar akcijski...Ocekiva san neko tesko smece i osta ugodno iznenaden. Taman za odmorit mozak.
Ocjena 6/10
afterburner je offline   Reply With Quote