View Single Post
Staro 05.01.2013., 16:50   #29393
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Mitsuoka Pregled postova
Pohrani.comPohrani.comPohrani.com

Di si Destro, nema te u ove krajeve
A di sam jebemu, na Sljemenu

Nije ni kod nas danas loše bilo, dapače! Kako je kišilo po noći čovjek bi rekao da će biti grdo danas, ali sunce i visoka temperatura su mi izmamili osmijeh na lice i s lakoćom sam izašao van

Nikog nije bilo na Vrapču i otišo sam na tunel (10ka je nakon ovakve kiše grozna za pedalirati), tamo nikog do 10:10, čak se ni stanoviti noćni_vozač nije pojavio

Leustek cijeli pedabilan, nakon prvih klupica je ona strmina dosta blatna ali sam na čuđenje planinara prošao to bez problema

U lugarnici ekipica, Sile, Jack, Lovrix, Čorus, Čuks i kasnije se pridružio i Nik s istoka.

Dolje 57mica s onim dropom po daskama, Nik je odvalio dropout i mjenjač, al brzo je on to sredio i složio SS pa je mogo pedalirat dalje. Na onoj stazici prije gipsa koja vodi do dropa smo maknuli jedno drvo.

Staza je nakon ove kiše noćas nepredvidljiva i jako skliska preko lišća tako da sam nakon grebena na Lonjščini na istom mjestu ko i zadnji put proklizao pod drvo. Drvo smo zatim slomili i makli da ne smeta, ali ono drugo je ostalo jer je preteško za pomicat, a čak ni kung fu Čuks ga nije uspio raspoloviti...

Čorus ne voli pomagati i samo nas je gledao dok smo micali drveće

Meni super vožnja