|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor panda505
Ako misliš igrat dosta, isplati se, ima još pun kufer aktivnih igrača/servera, a uostalom, keyevi su dosta jeftini sad
nema jetova, e sad za upravljanje helićem, nisam ni ja siguran, probaj potražiti opciju Invert Axis, nisam upalio BC2 već dugo pa neznam...
Ne, svaka klasa ima svoja oružja, tak medic može imat samo LMGove i onih par oružja koja su univerzalna
imaš 3 RPGa (RPG-7, Carl Gustav i M136 AT4), za prva dva navedena imaš gadget (Tracer Dart Gun), s njime napucaš helić / tenk i onda samo naciljaš sa RPG-7, CG i autolock na helić/tenk, a za AT4, kod njega upravljaš projektilom nakon što opališ
EDIT: a joj daj striko 
|
Malo sam si brz.
Citiraj:
Autor blava
Hvala decki na odgovorima,bome nakon COD ovo mi se cini kao nuklearna fizika po recoilu,trcanju,bacanju granata i oruzju.
A to mi se otkljucava taj kasnije Tracer dart,sto trebam ostaviti odredjeni broj unistenja tenkova/helica da bi dobio taj upgrade ?
nema nikakve opcije na invert,mozda se drugacije zove ?
Na kojim postavkama igrate u multyplayeru ?
Meni su shadows na low,effects na high,texture na high,1XMSAA i 4XAF.
Sto da smanjim/povecam da sto prije/bolje vidim neprijatelja ?
sad bas na Laguni Presi toliko su opustoseni neki dijelovi da se ne mozes sakriti od sniper,bem ti,po 3-4 kempaju na kamenju :S
|
Kako nema?
Invert controls.
Vietnam je smece.