31.12.2012., 03:41
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor Burko
Dredd
veceras ga pogledao. i svaka preporuka na akciju, na brutalnost kakva bi trebala biti u takvom svijetu, na efekte, na pricu, cak i na glumu  .........
IMHO, jedan od stvarno filmova koje se isplati pogledati zbog onoga sto cesto ovdje govorite - da se covjek zabavi. meni je ovo zabava, ne trazim nikakvu dubinu u filmu, ne trazim zivotnu poruku niti interakcije, zabava u pravom smislu!
i ja mu dajem cak i vise od imdb-a, 8 od 10. doslovce sam uzivao i u trajanju filma (taman, niti prekratak niti predugacak), i u glavnom negativcu kakav je i kako prikazan, i u pozitivcima, scene krkanja i prikaz, malo SF-a kao slag na torti, buducnost............ milina. bas sam heppy kada naide ovakav film koji ne glumi da je nesto extra, ali ispadne odlican i ima nekakvu car i sarm kakve danasnji filmovi ovakvog zanra jako jako tesko dostizu. 
|
 burke već dugo nisam pročitao tak dobar post i iskrenu ocjenu filma. Od svih SF-ova koji su u zadnjih godinu dana izašli i koje sam gledao svakom onak mogu nekaj zamjeriti (ono drito prst u oko).Dredd je ostavio jako, jako dobar dojam. Čista zabava.
Film je koja ono po redu umjetnost? Ponekad stvarno to ne treba biti.
Najviše kaj mi se u filmu svidjelo je da se neko sjetio dobrog razloga za slow motion još od matrixa