Citiraj:
Autor Zraka
Najava dokumentarnog filma, koji treba izaći ovih dana
i za kojeg Dr. Steven Greer kaže da bi mogao promjeniti tijek povijesti.
Sirius Documentary (Trailer) - New Movie Coming Soon ! 2012
|
Pa kad mi u descriptionu napiše ovo dolje, znaš koliko je sati:
GALACTIC FEDERATION OF LIGHT & ASHTAR GALACTIC COMMAND & SOLAR STAR COMMAND WILL BE KNOWN WORLDWIDE AFTER ARRESTS OF THE ILLUMINATI (DARK CABAL) ONCE DISCLOSURE SETS IN !
Cloud Atlas - O. M. G. Oduševljena. Prosvjetljena. Sretna. Koji eye opening movie, za mnoge koji su mislili da su sve one gluposti tipa "Go bold where no one has gone before" samo fraze. Utjelovljenje svega kaj ljudi dan danas trebaju gledati da uvide koliko smo beznačajni u cijelom svemiru, sve naše nesuglasice, mržnje, svađe, ratovi... Koliki je to promil u ovom velikom prostranstvu energije, ljubavi i božanstva. Ono, ne znam, fakat odličan film, pokazuje kako prava ljubav prevaziđe kontinente, vrijeme, epohe, i da je konstantna uvijek i svugdje i da uvijek pobijedi. Matrix za pametne ljude :P
E, da, i otkud već postoji HD verzija, I will never know.
We need to talk about Kevin - mračan realan odlična gluma ovog malca i ženske. Prigodan za sva ova pucanja na djecu po javnim ustanovama.
Extremely Loud & Incredibly Close - čudan film, isto kao i knjiga mu. Rasplet loše izveden, ali rijetko tko može u sat i pol snimit jednu knjigu...
Detachment - jako jako sumoran i depresivan film, ja sam bila u komi dva dana nakon njega. preporučam, ali s oprezom LOL
Dojma sam da je Leonardo DiCaprio počeo snimat samo neke pametne, kvalitetne povijesne filmove. Em dobro glumi, dobro izgleda i pametno bira. iLike. A lako je mogao krenut Matt McConaughey stopama.