Suprotno svim planovima koji su naravno propali u pol 8 ujutro spičio sam se ipak na Sljeme s ranoraniocima i bilo je super. Predivan dan, tempo koji mi odgovara, iako sam se protivio odlasku preko kamenjara i htio sam ići preko Runolista zbilja je prošao uspon bez greške.
Onaj neurotični deda, vlasnik Lugarnice, nam je krenuo neš kenjat da ne sušimo majice i jakne jer se isparava a ljudi jedu. Nije bed deda, lako se mi prešaltamo na drugu lokaciju, a 400-500 kn koje vidiš od biciklista svaki vikend lagano zaboravi.
Spust klasični 18-20, staza je u sasvim solidnom stanju osim mokrog lišća na par mjesta. I naravno zbušim gumu negdje nakon kamenja i preguram do ceste. Neki trn kakti. Jack mi da zračnicu i Čuki i ja krenemo pupmat i nekak teško jako ide a kad ono Čuks je toliko jak da je potrgo ventil, onaj mali pipac kaj se odšarafljuje na usranim francuskim ventilima. Ništa, daj drugu, lagana vožnjica subotom i 70kn u minus s zračnicama, da se češće vozim ostavljao bi par tisuća kuna godišnje.
Ne znam da li je itko čitao intervju s nekim nosonjom iz SRAM-a
http://www.bikeradar.com/mtb/gear/ar...-hilton-36019/
Odlično pitanje-odgovor:
How soon will we be seeing the XX1 technology trickling down?
“We’re not going to become our own competitor sooner than we have to. Making a cheaper/higher value version isn’t a big issue, but at the end of the day we’re a business. When we’re selling as many US$300 cassettes as we can make, why would we produce a US$100 one and watch people spec that instead?
Ubuduće fakat kupujem Deore grupu, lanac i kazeta za 300injak kuna, i ostane mi preko 2 soma u odnosu na jebenu XX1 kazetu, smeća džiberska.