View Single Post
Staro 29.12.2012., 20:11   #29209
night_rider
Registered User

night_rider's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Shoshy Pregled postova
A jel ima ikoga da bi sutra isao?
Shoshy, dodi sutra u 10h pred tunel! Ne možeš pogriješiti

EDIT:

Danas sam fino zazujao pred tunelom!
Stanje od 9.45h-10.15h.. NULA bajkera?!
Ili kako bi kolega jed2i rekao: "kaj niko danas ne vozi biciklo"

Apsolutno mi ništa nije bilo jasno... i upitnici iznad glave su se množili
1) gdje je ta silna ekipa, koja je sinoć potvrdila vožnju?!
2) jesam li ja lud, ili sam fulao dan za dogovor?!
2a) valjda nisam lud, obicno se gro ekipe skupi subotom pred tunelom u 10h?!
2b) PCE ekipa se ipak vozi, pa tema u svaštari se između ostalog i zove "dogovori za vožnje", hm? (u krajnjoj liniji sam se i zato registrirao na PCE)!
3) jel moguce da su se svi sinoć ponapijali pa im se nije dalo vozit?!
4) malo je bilo leda ujutro i smrznutih stakala na automobilima, ali nista strasno..i nitko od ekipe nije picipjevčić da bi odustao?!
5) a možda se forumasi nece vozit sa mnom i svi su me svi odyebali jer smrdim?!
6) e baš sam tupan,, mogao sam solo fino gore preko Lonjšćine, jer mi je to usput. a ne jos gaziti cestom do tunela radi potencijalnog društva?!

U međuvremenu je samo Ghost sa DB-foruma prozujao kroz tunel. No on je ionako vuk samotnjak!
Taman htjehoh krenut sa mnogim upitnicima iznad glave, kad se odjednom oko 10.15h od nikud stvorio Nik, (koji ni nije potvrdio da ce dolazit danas). Pa oko 10.20h krenuli nas dvojica put Leusteka prema Lugarnici. Usput sreli Rulca.

Leustek cijeli vozljiv.. jedino oštra strmina nakon klupica ima poprilicno blata, pa ne gine malo driftanja. Cak se i stepke daju odvozit, doduse ima jos djelomično sitno snijega koji je ostao od zapuha,, no i to ce se uskoro otopit!

U Lugarnici SUPRISE.. YES I REALLY STINK već su tamo Sile, Max, cuks, crocus, JackZg i mislim Turkehz s DB.
Nakon grijanja i češnjovki sa zeljem Nik, Rulac, ja, dolje 57com i greben na prvi stup zicare. A dečki (cini mi se) otišli mojom stazom (18-20ka).
Prvi put sam vozio 57icu.. (S@ša, vidiš da ipak neću ostarit vožeći samo 18-20). Cak nije ni bilo lose s obzirom na gume, moju naviku lakse i omiljene mi gore navedene staze, i naravno stršećeg jarbola. NIk već rutinerski gazi sve pred sobom, no Rulac me oduševio kako svojom čistom XC pilom i podignutim sicem do maksimuma, suvereno juri dolje na NN. Svaka čast

par slika:
ispod stupa žičare

čak ni blata nije bilo previše

Pozdrav, i naravno zna se... vidimo se u 10h ispred tunela

Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 29.12.2012. u 21:42.
night_rider je offline   Reply With Quote