View Single Post
Staro 28.12.2012., 15:09   #29176
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Na Sljemenu pustos, nigdje nikoga, a i ja solo.
Leustek je u donjoj trecini natopljen vodom, ali kako nije rastackan kao prekjucer, tako je danas bilo puno lakse pedalirati, cak se i ona kaljuga nakon klupica dala izvoziti.

Vozivo je i nakon krizanja za Runolist, ali za vikend kad se treba mimoilaziti s ljudima ( i kad ljudi to razgaze i rastackaju) bojim se da ce biti problema tako da taj dio treba zaobici..
U Lugarnici sam se zadrzao 10ak minuta i cestom do ulaza na 57icu, pa kod stupova zicare desno na 55icu.

57ica je u jos boljem stanju nego prije dva dana, one snjezne fleke sam sve pregazio na zalet, tako da ne treba silaziti s bajka, ostatak staze do stupova super, gume drze, blata nigdje, odlicno se da voziti.

Skretanje na 55icu sa glavnim detaljem prva liga, sve dok se ne pocne spustati niz sumski put s kolotrazima, e tu pocinje zagrijavanje za drifting, a u onim kanalima se proklizava s oba kotaca, blata na izvoz.

Ali zato onaj donji dio kad se zavine ostro lijevo na singlicu je vrlo dobrom stanju, na momente i odlicnom, blata na samo par mjesta.

Da sam produzio po 57ici i na greben dosao bi doma cist ko suza, a ovako sam dosao kao na slici ispod :
Pohrani.com Pohrani.com

Ako malo bolje zagledate prvu sliku skuzit cete puknut lanac u liscu - nije izdrzao torturu
Nik je offline   Reply With Quote