Citiraj:
Autor bego2
nećete vjerovat, vrag mi nije dao mira pa sam isao peć... eto je, radi  dakle recept je, jedna pokvarena grafička ili bar pri umiranju, skinuti hladnjak, pastu dobro očistit, ugrijati pećnicu na 200°C i peći 8 minuta, ostaviti da se ohladi na sobnoj temp, to je to  fala na pomoci
jos nesto, kakvu to glupost stavljaju na memoriju umjesto paste, nekakva masna tkanina, i nekakva fuj pasta, sve zamjenio nekom žnj pastom i temp pala za 12°C :O
|
NHF, ali ti kao da si pao s kruske

. pa to se radi vec o-ho-ho, negdje bas od 8800 serije (G80), pa sve do GTS250. ja sam to radio sa ultrom, proradi na tjedan-dva-mjesec dana, i opet pocne srat..... ja kada sam ju prodao sam i rekao sta joj je radeno, kupac ju je isto pekao i radi, pa ne radi i tako..........
drugo, ovo za termalne jastucice

. sorry opet, ali ta sranja se stavljaju takoder jako dugo. i nikome se ne svidaju, ali ako tebi sa pastom se temp smanjila, pravo je pitanje - koliko si stavio paste? jer su jastucici debeli skoro 1mm i dolaze izmedu (najcesce) memorijskih cipova i samog hladnjaka, ali uvijek ostane lufta izmedu njih....... a tebi se tu sada nalazi pasta, i mora je biti fest

. no ok, ako zaprave je toliko niza temperatura, odlicno!
jos jednom, bez uvrede, ali to sto si ti napravio se radi vec par godina. ima i tema tu na forumu, evo:
Komponente u rerni?, pa malo skicni iskustva i metode ljudi. ima puno pametnija i bolja IMHO, industrijski fen

.