Citiraj:
Autor gesaugen
nisam došao po natuknice već po riješenje, pogotovo jer meni nije dovoljno natuknica. aglede natuknice, čista je logika da je problem sa elektronikom pošto se čuje čim se upale zvučnici i stoga da znam što je problem bih to već i riješio a ne čekao da mi netko pametan kaže da je problem u elektronici...
|
Nema riješenja prema tvom stavu za čovjeka koji ti pokušava pomoći.
Citiraj:
Autor gesaugen
zar ti je ovo bilo teško napisati u prvom postu? ajde mi pliz objasni točno gdje se treba dodati taj kondenzator
|
Poslije grec-a.
Citiraj:
Autor gesaugen
imam lemilicu i imam gro komponenti sa gore spomenutim kondenzatorima tako da bi se sam igrao, čisto zbog iskustva, samo neznam što i kako
- spojen je PC na utičnicu s uzemljenjem...
- i to na produžni s isto uzemljenjem...
- zvučnici nemaju uzemljenje na strujnom kabelu jer su u plastični
+ imam druge vrlo slične zvučnike koji su spojeni kao i ovi i ne rade probleme, dakle problem je isključivo u ovim zvučnicima a ne struji u tom sistemu općenito i zbog toga sam precizirao pitanje za same zvučnike
|
Pojačalo bi ti se tako ponašalo ako bi falila masa od audio signala, provjeri si multimetrom kabel/konektor.
Problem s napajanjem možeš eliminirat tako što ćeš mu dovesti napajanje s kompa(vjerovatno 12V), na kondenzator o kojem ti je nikky govorio, zalemiš dve žice i bocneš na neki od molexa u kompu, naravno ne ukopćevaš ga tada u struju.
Ako nemaš bruma onda je problem s filtracijom napona(kondenzator)