View Single Post
Staro 23.12.2012., 20:33   #1482
ShanTech
Banned

Datum registracije: Apr 2011
Što si se okomio na mene u zadnje vrijeme?
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
...slabiju grafu?...
Grafa je slabija? Kako gdje...
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
...odličan zalog za buducnost?...

i onda na non k uzimati z68,z77 i te priče da jedan dan za 5godina uzme K proc kako bi se mal poigrao sa ocom...

Ako ne bi bilo nadogradnje, a zasto bi je uopce bilo ako ga ovaj procesor bude jako dobro sluzio godinama? zašto bi na staru ploču 5godina uopce metao novi procesor?
Kolega ti je gore napisao da bi stavio Z68 ploču pa onda nisi reagirao.

Da, prvi komp je bolji od tvoga, drugi je ekvivalentan i jeftiniji.

U drugi komp, ako se stavi najjeftinija B75 ploča izađe 6400 kn, što uključuje sastavljanje i dostavu, sastavite jeftinije i bolje.

P8Z77-M PRO sam spomenuo da se čak i ona može ugurati u budžet, ali ju ne namećem kao prijedlog.

Živio ti meni Majstore.

Ove fore oko reklamacija su stvari koje jako rijetko trebaju. Ne kažem da je to loše, ali jako rijetko treba. Godišnje imam vrlo malo reklamacija. Ove godine sam imao dvije, jednu u HGSpotu, a jednu u lokalnom dućanu, obje korektno odrađene. To je debelo ispod 1% hw koji mi je prošao kroz ruke ove godine, a pod garancijom je i hw iz prijašnjih godina.

U Centru i diskontu sam ostavio dosta para, za stranke, kao i u drugim shopovima (HGSpot, ADM, Magazin, Futura, Adria, Links, Portio, Protis, Supernet, Telebit), istinabog u zadnje vrijeme najviše u Centru, Diskontu i Protisu.

U svojim kompovima imam valjda komponenata iz svih dućana. U Centru i Diskontu do sad nisam imao nitijednu raklamaciju, a popriličnu količinu hw-a sam tamo kupio. Sve ovisi o tome dal ti je suđeno da baš tebi dođe hw kojemu je suđeno da rikne ili nedaj bože da je odmah neispravan. Godine se broje kad sam zadnji put dobio nov, a neispravan komad hw-a.

Ti samo sastavljaj u futuri, a ja ću tamo gdi je u datom trenutku najpovoljnije, bio to diskont, centro, ADM ili koji već. Ako bude futura najpovoljnija, tamo ću.

Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 23.01.2013. u 11:01.
ShanTech je offline   Reply With Quote