View Single Post
Staro 01.06.2005., 11:20   #21
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Re: Re: Re: Napajanje i struje na njima, shta je bolje?

Citiraj:
Originally posted by VedranP
sad si ti upavo izvalio glupost bez da si provjerio. hiper type-r 480w je napajanje po atx12v v2.0, dakle ima 2 12v raila 18+16. i hiper napajanja su definitinvo među boljima.

meni je npr. smiješno staviti codegen u ploupristojnu klasu, a na svoje oči sam vidio 2 primjerka koji daju 12.9-13v na 12v railu (mjereno multimetrom). u smeće klasi fali macom, isto ga vidio da daje skoro 13v@12v.
Gle da je napisao 2×12V bi isto rekao da je napajanje u redu. Vidio sam i ja testove na netu Hipera i dobro je.

Codegen, hm postojalo je staro 300W koje je bilo OK i sad ovo 480W je opet tu negdje. Treba ga držat u kanti koja ne traži puno struje.

Stavio sam ga u klasu s Levicomom jer nije totalno smeće poput JNC.

Za smeće sam reako da ih ima još al se nisam mogao sjetiti.

Da Levicom, u maxmodusu će vam ga preporučiti no testovi po netu govore drugu priču 500W verziju su opteretili s dva PATA diska dva SATA, 9800XT gigom rama, rezultat pod opterečenjem je 12V rail pao na 11,40 ( onih famoznih 5% tolerancije), meni to znači samo jedno da je napajanje loše.

Meni su na enhanceu ( OK ima samo dva SATA diska ) al ima FSB u nebesima napon na 12V stavilan ko granit 11,98-12,02V multitematsrkog mejrenja, to ja zovem napajanjem.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote