View Single Post
Staro 15.12.2012., 14:13   #688
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor zhaccc Pregled postova
Strasno...

Sto se deathaddera tice, kakav je ergonomski?
Odlican. Meni bolji od G400 samo zato sto ne forsira tako jako jedan odredjeni polozaj dlana.

Citiraj:
Autor qLimAxzU19 Pregled postova
ako se imalo razumijes u hardware i periferiju opcenito znat ces da je razer cisto smece...
misevi su mali, nekvalitetni, ne leze u reci, i svako malo negdje procitam a i vidim kod sebe na faxu da 70 posto njih se potrga u prvih mj dana...
ne znam zkj su svi zatupljeni tim razerom i ratom...
jednostavno nekvalitetno smece... ako ces gamerski kvalitetni gamerski mis
uzmi si logitech g400, ss senseic ili cak i corsair-ov vengeance... zaboravi razer to ti je jednostavno bacen novac na ime, svijetla i jeftinu plastiku...
Pretjerujes.

Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
I da, imperator je najvece smece od misa u kategoriji preko 100kn valjda ikad napravljeno. Iz ergonomske perspektive jel.
I iz tehnoloske perspektive. Phillips Twin Eye senzore sve treba skupiti na hrpu i zapaliti.

Citiraj:
Autor lutherus Pregled postova
kod razera se plača ime i blještave diodice. imam death adder. nije miš loš no ne vrijedi tih para. oko 150 kn bi mu trebala biti realna cijena. sve ostalo je samo ime i dizajn.
Naravno da se placa ime i LED-ice, kao i opcenito kod svega u IT-u, osobito kod gamerske opreme. Ali ako bi Deathadderu realna cijena bila 150 kn onda nijedan drugi mis ne bi smio imati cijenu visu od 120 kuna.

Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Inace sto se tice Deathaddera dolazi nova verzija Deathadder 2013.
Ja bih svima kojima je Deathadder prirastao srcu preporucio da brzo kupe stariji model dok ih jos ima po ducanima.

Novi jest nesto malo poboljsan, ali novi ne radi sa legacy driverima nego iskljucivo sa Synapseom. A Synapse uopce ne radi ako ne napravis online profil i ne ulogiras se - dakle, nema neta nema ni koristenja drivera i podesavanja DPI-a, makroa i slicno. Osim toga i salje podatke Razeru tokom koristenja, dakle u pitanju je spyware.

Citiraj:
btw sta se dogodilo sa Zowie misevima? Vidim da Links vise nema u ponudi, a prema komentarima su dosta dobri misevi.
Mislim da Links ne moze zaraditi na prodaji Zowie miseva. Firma je relativno nepoznata, misevi su im skupi, a orijentirani su na hardcore gamere i totalno su neprivlacni noobovima koji hoce nesto fensi. "Samo 4000 DPI? Nije laserski? Nema hrpu LED-ica? Necu to!"
nex je offline   Reply With Quote