Samo 'heads up' od mene. Laptop radi za sad i čini se da bude i ubuduće (ak neće, javim).
Rješenje je malo sumljivo u smislu povjerenja al definitivno vrijedno. Sve je pomno objašnjeno na web blogu
FixMyQosmio. Ako je vjerovati priči dotičnog gospodina, potrošil je dvije godine svog života i zajebaval se sa nečim kaj nije padalo na pamet Toshiba-i i usput potrošil 19k i kusur dolara. Toshiba uredno 'servisira' Qosmio laptope na kojima se počinje pojavljivati dotični problemi i naravno to masno naplaćuje kad ini izađu iz garancije.
Dakle, platite 26$ i čovjek prema podacima o Vašem Qosmio-u napravi software-ski fix baš za Vaš model Qosmio-a. Neću sad srat da sam imal dobar 'feeling' za tog čovjeka i slične nebuloze nego mi je bilo žal laptopa koji je kao igrači laptop koštal nekih 2k $ u svoje vrijeme (a i sad nije loš). Jednostavno nisam imal više ideja, a kad malo pogledaš i nije tolko strašna cifra - pogotovo kaj podržava i plaćanje prek PayPal-a kaj dodatno pojednostavlja proces.
I na kraju - ovo nije nikakva prevara i ako imate problem zamrzavanja i crnog ekrana kod imalo zahtijevnijeg korištenja Vašeg Qosmia onda toplo preporučam dotičan fix.
LP