S ljetnim gumama svi znamo da teško ide po snijegu no najveći problem je da kad kreneš nema šanse da više staneš - nisu ovi po jarcima ili zapiknuti u zanose tam slučajno. I tu je svejedno jel FWD, RWD ili 4x4 - nemreš stat i jao ti joj.
Na svu sreću većina ni ne krene pa se izbjegne krš i lom... No s druge strane ima onih koji krenu, dođu do neke točke na brdu i onda se samo otkližu nazad i kresnu ovog iza sebe. No danas je žena to vidjela da se može izvest i na ravnom. I sad ti imaj auto rođen za zimu a svejedno si taoc kretenima koji nikad neće biti sankcionirani.
Iskreno mene kiša plaši neizmjerno više nego snijeg. Na snijegu se sve da kontrolirati no kad sa 285 gumama dođe do aquaplaninga sretno ti bilo. A ak si slučajno u npr. Corvetti bolje ti je da si odmah pucaš u glavu, manje muke.
Citiraj:
Autor MAGARAC
Nije jer obicno nesrece bude x puta gore jer su brzine vece. Po kisi je to njihovo pravilo puno smislenije. Ja sam razbio par auti u svom zivotu i najgore je kad se izgubi straznji kraj po visoj brzini. Prosjecni auti nisu gradeni ko GTR od kolege i dolazi do uvijanja karoserije, ljuljanja i svih sila sila sto ostavlja vozaca totalno bespomocnim. Gubitak prednjeg kraja je mala beba prema gubitku straznjeg.
Za snijeg i normlnog vozaca su prednje safe bet jer se vozi polako i moguce je driftat fino kontrolirano na tim malim brzinama. Ugl manje brzine, vise paznje i smanje rizik kaosa a opet mos krenut na semaforu.
|