Citiraj:
Autor ozren
Količina debila s ljetnim gumama danas je bila zastrašujuća. Jedan kreten u Audiju na ravnom nije mogao krenut već se polako klizao prema nazad od šlajfranja (da, na ravnom, na cesti s 2cm snijega) i skoro se zabio u moju ženu iza - a inicijalno se stala prek 2m od njega. I di je murija? Naravno nigdje jer bi trebalo s lopatom delat da se negdje mogu stat i micat te krepile iz prometa.
|
Prije sat vremena, idem s posla onak, kul, auto zgrijan, muzikica...stari civic sa 4 Save Eskimo s3

. Sve dobro, i na spoju Nehajske sa Zagrebačkom avenijom tip ispred mene zapeo(stara Vectra-led stisnuo, a koči se na kosini). Ja fino sva4, izletim van i on i ja ga zguramo, frajer sjedne još malo šlajdra, ode i trubne.
sve 5
Prelazi me deda(Vectra nova), jer kao zašto ja pomažem kad nema potrebe, tak se deda meni ubaci i stane gore...vidim baca snjeg, ide u rikverc lagano, ja kak sam sjel izlazim opet van, kucam mu na šajbu, izguram ga onak herojski, deda sretan trubi maše. Sve 5

Iza mene ofc. kolona, najnormalnije izađem na glavnu... i pratim zbivanje prek retrovizora na tom izlazu, mamlaz je stao na isto mjesto, neznam dali je uspio krenuti

.
Promatrao sam danas u petrovoj tipa u Fiatu Pandi. Čuda radi sa autom, penje se na zatrpani parking, kasnije odlazi kao da snjega nema

ugl., kaos. Neke neočišćene ceste su tako izraubane, vožnja kao u najgoroj selendri.