Citiraj:
Autor jopis
I opet o čemu pričamo? Ako nabiješ gas na dizelu sa 300Nm i benzincu sa 160Nm, koji će prije proklizat? Mislim ljudi koristite zdrav razum ako idete argumentirati nešto, a ne sami sebi skakati za vrat.
Ovaj drugi dio, je svejedno je onom ko zna vozit. Ali daj barem s razumijevanjem pročitajte što sam napisao, a ne pobijati to sa argumentima koji nisu pobijanje nego upravo suprotno 
|
Koliko ja vidim većina ljudi na benzincima kreće s gasom na 2k rpm,a neki i više, dok sa dizelima lakše kreću. Idu po onome da je benzinac osjetljiv pa mu moraš dat gasa -.-. To sam ti ja htio reći.
A bez problema možeš pokrenut benzinjaru na 800rpm (eto ti moja Astra i npr Grande Punto od šogora).
EDIT: Ja se slažem s tobom, da se razumijemo. Ali kao što rekoh, pogledaj malo oko sebe, sad pogotovo kad izlaze s zatrpanih parkirališta, svaki koji zapadne je većinom benzinac jer su kreteni nabili gas i ukopali se(ja danas od 10 auta koje sam vidio da su zapali,cca 8 ih je bilo benzinaca)
@FanATIk
pitaj moju sestričnu
Ja kad joj kažem da se Corsa 1.2 može pokrenut s manjim gasom, ona kaže "ne, crknut će"