Citiraj:
Autor Wolverine
Pa i s benzincem možeš tako krenut, nije nikakav problem.
|
Osobno mogu i vozim ga tako, jer bi u suprotnom napravio dar-mar

.
A pitaj ostale(uglavnom prosječne vozače koji ne uživaju u vožnji nego im je to, muka?!?(kao neki moji prijatelji)), pa ćeš vidjet šta sve izvode(kolega jučer izvozi auto iz dvorište i dođe do dubokog snijega i kreten nabije gas(misli da će ga tako proći), auto mu se zabaci i udari u betonski stup

)
Citiraj:
Autor ozren
Količina debila s ljetnim gumama danas je bila zastrašujuća. Jedan kreten u Audiju na ravnom nije mogao krenut već se polako klizao prema nazad od šlajfranja (da, na ravnom, na cesti s 2cm snijega) i skoro se zabio u moju ženu iza - a inicijalno se stala prek 2m od njega. I di je murija? Naravno nigdje jer bi trebalo s lopatom delat da se negdje mogu stat i micat te krepile iz prometa.
|
Maloprije je ispred mene vozio lik sa ŠI tablicama, 20kmh, po cesti gdje maltene snijega ni nema.
Citiraj:
Autor Flood
Ko nezna i sa lancima ima problema,pa bio to i traktor 
|
Potpis debeli.
Citiraj:
Autor Wolverine
Jučer ispred mene na semaforu Mazda6 ST rege i ljetne gume. Stojimo na semaforu ispred njega auto. Pali se zeleno auto ispred njega ode ovaj pokušava krenut i taman koliko je trajalo zeleno njemu je trebalo da krene i pređe tih 5 metara. Iduće zeleno opet lik jedva krene i prolazi kroz križanje. Mislim da sam mu se sjetio svakog do trećeg koljena 
|
Ja bi tu odero kaznu 2000kn, pa bi uključio mozak i razmislio hoće idući put za te pare kupit gume ili opet glumit divljaka.