Citiraj:
Autor mislav_os
dok kod dizela samo lagano puštaš kvačilo a on kreće
|
Pa i s benzincem možeš tako krenut, nije nikakav problem.
BTW, nabijem na qrac nesposobne referente u osiguravajućim kućama. Danas zove referentica jedne osig kuće da je ''otkrila štetu'' (otkrit je mogla jedino toplu vodu) i da njoj nije jasno na koji sam naćin dobio 50% prilikom prelaska u njihovu kuću.
Reko jel to ona šteta iz 2009-e godine?
Veli žena jest.
Na to velim, pa za to ste nas klistirali dva sata prilikom kupovine osiguranja i donijeli smo vam ali baš svaki papir uključujući i pismenu izjavu o povratu bonusa bivše kuće te pravomoćnu oslobađajuću presudu.
Veli žena mrtva hladna da ona nema te papire i da su ih vjerojatno zametnuli. Te da ako joj se ne dostave novi da će poslat uplatnicu na ostatak vrijednosti police.
Je li moj problem što oni tamo plaćaju osobu koja ne zna zaklamat papire i ubacit ih u hebeni fascikl?
Je li moj problem što oni nemaju dovoljno mozga da u HUO provjere status police i svih polica unazad?
Je li moj problem što tamo imaju referenta koji ne zna matematiku jer da zna ne bi me jebala za štetu iz 2009-e, jer taman i da mi nisu vratili tih 15% od 2009. do 2012. već bi se vratio na 50%?
Serem se više na ovu državu gdje fine plaće prima ekipa koja qrca zna svoj posao!