Citiraj:
Autor nex
Eh. Nisam hater ni Razera ni SS-a, ali obje firme su imale dovoljno urnebesno losih proizvoda i apsurdnih pokusaja prodavanja magle da vise nijednima ne vjerujem. Imaju odlicnih miseva, ali svaki put kad najave nesto novo imam feeling da je 50% sanse da naprave neko sranje.
|
istina. Meni je to žalosno da se u jeftine miševe stavljaju daleko bolji klikovi nego u skupe igračke. Opeko sam se par puta i nikad neću dat za miša više od 200kn. Miša kupujem zbog udobnosti i izdržljivosti. Senzor mi ne igra nikakvu ulogu jer sam mogao igrat i s miševima s kuglicom pa tako i zadnjih 10 godina najviše s prvim microsoft intelli explorerom ( imam dva - prvu verziju s koma optikom i druga malo poboljšana koja mi nije smetala u igrama). Ti miševi mi i dan danas rade a izdražli su godine torture i niti jedan današnji miš neće bit funkcionalan nakon toliko godina.
Namjenjao sam se klikova u miševima i previše, zato razer stavljam na zadnje mjesto
Od novijih a jeftinih sidewinder serija je skroz ok urađena kaj se tiče izdržljivosti. Ja sa senzorom kod njih nemam nikakvih problema