Citiraj:
Autor Mommistake
Ja sam u sva 3 betmena uživao, zaboravio na probleme itd, važno je, da sam se hebeno dobro zabavio gledajući, i zato je ocjena i više nego zaslužena.. Nije li to cijeli koncept kinematografije, zabaviti rulju?
|
ovisi. kinematografija u zadnjih (recimo) 30 godina je jako cesto upravo sto ti kazem - da zabavi rulju. ili ako hoces jos ljepse (meni), da zgrne lovu

. ne kazem da je bas betmen na to isao, samo kazem generalno. pogledaj samo koliki se novci ulazu u filmove, ono, milijuni milijuni dolara..........
no, ima i druga strana, a to je da je kinematografija sedma umjetnost. e sad, kakva umjetnost ako joj je primar da zabavi rulju? da li onda uopce mozemo pricati o kvaliteti, ili automatski ulazimo u kvantitetu?
kako god, ja sam rekao da mi je ovaj posljednji betmen ok, ali nista nista posebno. ne koliko prva dva sa baleom. ono sto ocito smeta ljudima je to sto sam popljuvao 8.7 ocjenu, koju IMHO film ne zasluzuje. isto kao i ted koji mi je stvarno ok, ali nista nista posebno. ili project X, jebemu, to nisu kvalitetni filmovi, tocka. isto,
to je moje misljenje. ali avatar, ljudi su spricali na sve strane kad je film izasao, ja ga pogledao i zbunjoza.........