Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.12.2012., 20:38   #4799
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Mislim da smo svi znali da bu puno palo snijega, ali baš 60cm i ne! Ja ujutro izađem iz kuće i kad sam skužio kolko ga je, skoro mi je pal mrak na oči! Trebalo mi je tri vure da očistim ispred vrata, dvorište da se mogu otvorit vrata za van i još par prolaza... Crknul sam!

Onda sam Eveka koristil ko ralicu za ostatak dvorišta i uputil se u dućkas. Onda sam skužil da ne vozi ni bus ni tramvaj ni niš, a Gračanska puna pješaka. Pa sam vozikal škvadru do doma ili na Mihaljevac, bilo mi ih je žao kad je tak puhalo, dok nisam moral na ručak. Ljudi su bili tak sretni da nemrem opisat - još mi je smajl na faci.

Ksaverska je bila ko nakon rata, sve puno granja kaj je pokidal vjetar, a Medvedgradska zrovana ko sam vrag. Prije Gliptoteke je zaglavil Mercatorov kamion pa sam se moral okrenut i vratit do Zvijezde... Najveći problem, kao i uvijek, bili su za druge vozače ležeći policajci. Svi su tam gubili trakciju i plesali a par njih se zvrtilo. S obzirom da je masa tih govana stavljena u zavoju, nije da čudi - i svake godine iste priča... Jednostavno su opasni kad je snijeg a nitko o tome ne misli - jedan se jadan zvrtil a išel je 20kmh...

I sve tak naopako ali nemre se reći dosadno! Jedino kaj me leđa bole kao da mi je King Kong skakal po njoj!

Zadnje izmijenjeno od: ozren. 08.12.2012. u 21:05.
ozren je offline   Reply With Quote