Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.12.2012., 19:37   #4795
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ja se maloprije odlucio provozati do lokalne birtije, malo nesto popit. 7 km u jednom smjeru, ma prestrasno kakve pacijente ja stizem i prestizem........

razumijem da je snijeg, razumijem da je bolje polako i sigurno, ali jebenih 10-15km/h gmiziti........ pa jos dolaze do zavoja, pa jos usporavaju, strah, strah!!!!!!! pa neki voze sa svim jebenim maglenkama popaljenim, neki ne skidaju duga svjetla iako blicas i trubis ko' konj, ma fuj. nesposobnih ljudi u PM u toj mojoj zupaniji, gadi mi se.

cisto o sluzbama, njima svaka pohvala. stvarno prolaze cesto ralice, cesta je ok. nije idealna jer je nemoguce dobiti idealnu cestu kada stalno pada, ali dobra je. inace, oni koji ne znaju, nemam auta sa ABS-om, sa ESP-om (jel je to za proklizavanje? uglavnom, ako nije, nemam niti to), zapravo nemam nikakve elektronske opreme osim - servo volana. dakle, vulgaris accent sa savinim zimskim gumama od prosle godine, auto ide ko' metak! doslovce, zaglavio sam na izlasku iz birtije (moja greska, nasjeo sam s ivicnjaka na cestu, zapravo u hrpu snijega), i malo potonuo sa prednjim krajem gdje je jel, motor......... rikverc nije jebao 2%, ali malo po malo na 5-6 cugova prema naprijed, eto me na cesti........
kocenje isto, zaletim se ~60km/h, i nagazim kocnicu (ali da ju ja doziram), nema bacanja, nema klizanja, stajes bez po frke!

meni snijeg uopce, ali uopce nije problem. mozda treba i znati voziti, ali ne vjerujem da ja toliko znam bolje voziti od mase drugih ljudi. no zasto toliko sporo, stvarno ne razumijem.......

Burko je offline   Reply With Quote