Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.12.2012., 10:01   #4785
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Upravo tako,i ja vozim auto od 200+ks pa ne letim gdje ne treba,a do ovog sam ionako vozio aute s više od 130ks,rezultat toga je 0 ogrebanih auta,tip s svetica je kretenčina...ja stisnem auto prva,druga,treća...kad je ravnica,prazna,ne vozim slalom medju autima i ne jurim po cesti gdje ima pješaka,debil!!!!!
Upravo tako, ima mjesta gdje se može, no grad to svakako nije. U gradu se nema kaj jurcat, to je tak. No tvrdim da su puno opasniji oni kaj petljaju po mobitelu, šminkaju se ili (vidio na svoje oči ispred vrtića) - žena s mobitelom, cigareta u gubici, bilježnica na volanu, olovka... Vozit 65-75 i bit koncentriran je manje zlo nego uopće ne gledat promet i ići 45-50...

Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Treba takvima koji voze 130km/h tamo gdje je dopušteno 50km/h,stisnuti 5 godina uvjetne, tako da kad idući put prdne tamo gdje se ne smije u bajbokanu na 10godina i otvorit Goli otok ponovo, za gazimira i ekipu.

Kazne sa ubojstvo čovjeka s autom su premale,ljudi moji, dobiješ uvjetnu ili u najgorem slučaju godinu dvije i šta??

Onaj u Makarskoj-dvije cure na pješačkom ubio?
Pa onda onaj iz Gorice,mama sutkinja pa mu se moralo sudit u Zagrebu?
Kolike su kazne dobili?
Koliku će kaznu zatvora dobit Marin Čolak?
Koliku će dobit taj idiot sa Svetica koji je smaknuo jednu cijelu obitelj
Kazne su nam žalosne... Ista stvar i sa onim kamionđijom koji je na autocesti išao u suprotnom smjeru pijan...

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Visina kazne ovisi o debljini tatinog novcanika. Ovaj decko ce dobit svoje jer koliko sam skuzio radi se o mladom programeru bez nekog debelog zaleda, mozda sam u krivu...

Ovo mi je samo jedan od frendova koji je poginuo zbog jurnjave.. Druge ne mogu nac jer je bilo davno ali ima ih dosta cak i jedna od najboljih frendica. Sto se brze ide to se sansa za tak nesto povecava visestruko i to je cinjenica. Nema veze dal je motor, jugic ili tenk od 500ks. Nema opravdnja.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-ne...poginuli-22116
Ja znam više slučaja gdje je osoba redovno uhvaćena zbog velikih sranja u prometu i svaki put ga sutkinja pusti. Murija nemre ništa, a ne postoji nikakva volja da se dotična sutkinja sankcionira.

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova

nije problem u kaznama kao takvima..... problem je u sistemu . jebes ti da povecaju i na 30 godina za 30km/h preko ogranicenja, ako imas štelu - imas štelu . mislim, stvarno se ponekad iznenadim kako su ljudi naivni...........
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Mojem je znancu stradalo dijete od jednog takvog koji je volio voziti brzo i van staze...

Usput, kad s legalnim oružjem pijan pucaš kroz prozor za Novu godinu, postoji velika šansa da ti murja oduzme gun.
S autom ( kojeg zakonodavac već tretira kao opasnu stvar ) možeš što god jer nema zakona koji bi bar privremeno parkirao vozilo recidiviste u težem prometnom prekršaju.

PS Pošto znaš gdje se i kad može naći divljač, daj dojavi pa da imam neki dobar srneći gulaš za Božić. Posudim od frenda starog Tamića a meso dijelimo...
Usporedba vožnje cestom gdje prođeš kroz tri sela u 35km (i tam usporiš) i pucanja iz vatrenog oružja (metak negdje mora pasti...) je malo ekstremna ali dobro. Što se tiče divljači, ako voliš srnetinu ili zvekana, ja ti mogu bez greške dat koordinate i vrijeme. Nije baš kraj Zagreba ali je "uspjeh" zagarsntiran.

Meni je frendicu pokupio tip od 65 godina jer je prošao sa 50kmh kroz crveno na raskršću, tip koji nikad polagao vozački, i koji je onda kažnjen 10 mjeseci uvjetno i (pazi sad ovo) sa zabranom vađenja dozvole ili polaganja vozačkog na 24 mjeseci. Ona pak od 17-te ima umjetni kuk... a tipu je svakako jako bitno da li ima ili nema papire...

I sad dođemo do ključnog dijela, spomenutog od Burka i Rodrigueza - ako je sustav u komi, i kažnjavanje je selektivno, kako uopće možeš opravdati bilo kakvo kažnjavanje - pa nemreš jednog kaznit, a drugi se provuće za puno težu stvar... Dok god je tako nema respekta prema zakonu i grozote će se dešavati.