View Single Post
Staro 07.12.2012., 23:59   #28853
night_rider
Registered User

night_rider's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Pozdrav PCE teoretičari

Danas dario12 i ja odradili Sljeme...
Bilo je ful zanimljivo. Početak Leusteka blato blato blato,, drifranje na najjače sve do Adolfovca.. (pogotovo mojim bajnim Specialized Fast Trak Sport gumama)
Nakon toga se lagano počinje pojavljivati snijeg i led na stazi.

dario12 pedalira kroz ledeno snježnu koru

Netom prije početka stepki, na odvojku za Runolist, već je škakljivo, snijeg je sve gušći i dublji..

Još se nekako držim, ali jedva ide

dario12, točka odustajanja. Snijeg je predubok, kotači propadaju i proklizaaju na najmanji pokret volana u stranu

pozerska na stepkama! (a dolje u blatu na početku Leusteka, već sam se nabrijavao i razrađivao taktiku kako ću pregaziti stepke).
yeah right: DELAY do proljeća

A ovako je to nakraju završilo, sve do Lugarnice! Pedaliranje nemoguće.
Snijeg je predubok i staza nije dovoljno utabana od planinara, da bi bilo ikakve šanse za ponovni pokušaj

Pred Lugarnicom metar snijega

Pile odmaraju, dok se mi grijemo uz peć

Rezime...
Od slilnog što nošenja, što guranja bicikala, došli smo mrtvi umorni gore do Lugarnice! Ja sam promrzao, dobio ozebline na nožnim prstima, ni nove gamaše nisu pomogle! Čak štoviše zavukao mi se snijeg između gamaša i spd tenisica, pa me to pošteno pothladilo.
Pošto smo izgubili gro vremena, više nismo stigli dolje nekom "pravom" stazom.. a ko zna kako bi završilo da smo i pokušali. Jednostavno nije gušt, tj. nemreš uopće vozit kroz preduboki snijeg!
a i daria12 je čekala žena, pa je on prelomio, i odluka je pala da se spustimo cestom
E to je tek ispalo sranje na kvadrat...
Prsti su nam se skroz na skroz smrznuli,, i zaledili! Moje brand new ALP-X 2.0 Soft Shell rukavice drže my ass na niskoj temperaturi.
A jagodice na licu pak nisam osjećao do doma, iako sam imao fantomku!
Sljedeći put skijaške rukavice i googlice.. ako će ga uopće biti, s obzirom da upravo kroz prozor gledam kako novi snijeg pada i pada..

Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 08.12.2012. u 00:23.
night_rider je offline   Reply With Quote