Citiraj:
Autor esc
Nije sigurno dobra ideja,tako je isto radio i ovaj tip sa toyota celica šta je ubio pješake,o kojoj toyota celica se radi?
Kad se već ima novaca onda najbolje nekud otić na neku trkaću stazu pa divljaj koliko hoćeš
|
Meni koliko god se ne sviđa divljanje po cesti, s takvim autom je to valjda sigurnije nego kad se moj stari vozi po ogranicenjima.
Pa on pretekne auto u 3 sekunde, stane sa 150kmh u 5-6 sekundi, neznam kakva bi to samokontrola morala bit da se po otvorenoj cesti van naselja vozi po ogranicenju.
Grad i naselja su druga prica...
Citiraj:
Autor esc
Ja sam isto imao slično razmišlljanje ali koliko god ti mislio da van naselja u nekoj vukojebini nema nikoga ustvari uvijek netko naleti,ili živina,pijanac itd.
U zadnje vrijeme sam svaki tjedan puno vozio,doma sam dolazio poslije podne oko 22:30. a ujutro sam kretao u 5. Znao sam naletit na otvorenoj cesti van naselja na životinje i ljude i to u uvjetima u kojima misliš da nema šanse da vidiš nekoga na tom djelu ceste
|
Ako cemo tako, najbolje ne vozit uopce. I sa 50kmh ti moze izletit pas, lisica...