06.12.2012., 00:32
|
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Autor Warrior
Daj, please, ovo otključavanje pojasni. Dobiješ paid programe for free ili?
|
Code:
Evo tko je već dobio telefon za produženje ugovora ovakav je postupak za otključavanje na sve mreže a tko još nije da mu bude na zanjanje i ravnanje
Poslati mail ovakvog sadžaja na tehnicka.podrska@t.ht.hr
From: Andrija <ime.prezime@xx.t-com.hr>
Sent: petak, rujan 7, 2012, 8:31
To: tehnicka.podrska@t.ht.hr
Subject: otkljucavanje uredjaja
poštovani,
Molim unlock kod za otključavanje mobitela dobivenog u sklopu akcije produljenja maxadsl ugovora
Model uredjaja: samsung galaxy mini 2
IMEI:
Podaci pretplatniku:
MAXadsl korisničko ime: <korisničko_ime>
Ime Prezime
ulica i kućni broj, grad
broj telefona: 01/1234-567
</korisničko_ime> Slijedeći radni dan dobijete ovakav povratni mail: Citirano
Poštovani,
zahvaljujemo na Vašem upitu, u nastavku dostavljamo odgovor.
Kod za otključavanje Vašeg uređaja je xxxxxxxx
Uređaj se otključava na slijedeći način:
- stavite SIM karticu drugog operatera i direktno ukucajte dobiveni kod, ili
- upalite uređaj bez SIM kartice i ukucajte kod #0111*NCK#, gdje je NCK gore navedeni kod za otključavanje.
Ukoliko uređaj nakon prvog unosa javi grešku koda, isključite te ponovno uključite uređaj.
Ako vidite drugu mrežu znači da je uređaj prihvatio kod i u tom slučaju će raditi sa bilo kojom SIM karticom.
Ako nakon resetiranja i dalje ne vidite drugu mrežu, molimo javite nam putem e-maila odgovor kako ne bi uređaj trajno blokirali, nakon tri pogrešna unosa koda.
Iskreno se nadamo da smo Vam pružili korisne informacije, a u slučaju potrebe za dodatnim objašnjenjima bit će nam zadovoljstvo ako se obratite na istu e-mail adresu.
S poštovanjem,
Hrvatski Telekom d.d.
Drugi način je osobno otići u t-com centar, ponijeti kutiju i telefon sa sobom pa će službenica tamo uzeti podatke i isto tako će poslati na mail podatke za unlock
Citiraj:
Autor vision19
A samo net ne daju produžiti? Da mi ne j****u po programima za MAXtv
|
Ja nemam MaxTv uzeo sam MAX2 paket, mislim da i za MAX3 paket dobiješ mobitel, ali nazovi ih i pitaj. Pakete možeš na njihovoj stranici pogledat.
|
|
|