View Single Post
Staro 04.12.2012., 20:24   #28727
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Evo da ja napisem nesto o voznjama za 2013. g. o kojima razmisljam.
Neke su prakticno spremen za realizaciju, a neke mozda i nece biti realizirane

1. Sjev. Velebit, Zavizan - cim se makne snijeg, ponavljam ovu rutu. Po mogucnosti kad sve procvjeta i kad kukci izadju na livade - vjerujte poseban nosno-slusni dozivljaj (ovo se realizira garant!).

2a. Sred. Velebit - Satorina u kombinaciji s Ravnim Dabrom, Bacic kukom, Bacic dulibom - tako nesto...ili
2b. ...vrijanta na Visocicu preko Panosa

3. Juz. Velebit. - Vaganski vrh preko V. Rujna i Struga, ali spust preko kanjona V. Paklenice (i ovo se vozi - garant!).

4. Dinara - Sinjal
5. Klek - kratko i slatko, uzbrdo uglavnom ne bu voznje (45-60min), ali nizbrdo bude (mix kamena i zemlje, Velebita i G. Kotara, taj spust pada ziher, ali mora biti u tjednu).

6. Ivanscica, kruzna tura preko starih gradova (rusevina), nisam siguran ali jedno 55-60km, treba skinut track i odvoziti.

7. Ucka - Babin grob
8. Hahlici (Grobnicke alpe)
9. Risnjak - standardna kruzna planinarska tura
10. Ostalo sto se podrazumijeva - Psunj, Kuzeljska stena, izvor Kupe itd.

Dinara, Ucka i Hahlici su mi totalna nepoznanica jer nikad tamo nisam bio, ali imam track za Dinaru i Ucku, dok za Hahlice postoji dobra karta pa vjerujem da bi se snasao.

Inace, kopka me odraditi trodnevnu voznju uzduz Velebita, od Senja do Starigrada, problem mi je Logistika, pogotovo povratak nazad, mislim da bi za 3 dana to odradio bez nekih vecih problema, ali bumo videli (po-tajni plan)...ruta je u glavi, cak mi ni karta ne treba.

Po Sloveniji ima odlicnih tura, ali placanje vinjete me nekako obija od prelaska granice i bilo kakvih planova, ali mogla bi pasti voznja na Stol (zna Renesis na sto mislim, bio sam gore s Boardom (vise puta) i spustio se van staze niz Zabreski plaz. Vjerujte mi predivan ambijent. (Sandu za vodica ).

...dalje

11. Slovenija, uspon na Stol.
12. Nesto po Gorskom kotaru, Bijele i Samarske stijene, tu po tim sumama - trebam jos razraditi turu.

Eto, tao su moja razmisljanja za buduce voznje.
Nik je offline   Reply With Quote