Vex, ajde mi molim te objasni kako to jedan opaki OCer koji cijedi svaku kap performansi i kojem su samo Raptori dovoljno dobri (ne daj bože neki jeftiniji disk jer ti ne želiš skoro najbolje nego najbolje performanse) ne zna što znači 1T/2T timing kod A64 (ništa, samo otprilike jedina memorijska postavka koja zbilja ima utjecaja na toj platformi)? I kako mu je teško upisati u google "paging file size" nego dođe na forum i pita (pri čemu već ima gigu super brze i super skupe memorije) da li da doda još (super brze, super skupe) memorije jer mu ova, eto, nije dovoljno?
Meni to smrdi na bahaćenje i kurčenje nekoga tko želi pokazati da ima para...kupovina fanless napajanja od 900 kuna da bi napravio bešumni komp i dokazao što? Da je to moguće? Da bi FKTovcima pokazao da imaš tiši komp? Da imaš više para od nas svih skupa?
Ponavljam, vrlo rado pomognem ako netko ima pitanja i znam odgovor, ali kad se taj netko prezentira kao OCer/modder koji ima najtiši high-end, koji je ulupao para u mašinu, ali ne zna osnove...hmmm, kao da gledam 18-godišnjaka koji je jučer dobio vozačku, danas Porchea i sad je odjednom kralj ceste...
edit : poslušaj budu, napisao ti je isto što i ja u pobrisanom postu (istina, kod mene je bio Zalman 7000, Fortron 350W i Barracuda IV/V). Nečujno, a ne košta kao jedno fanless napajanje (koja, usput, nisu toliko luda kao što se očekuje. Nekima zuji trafo, neka su izgarala iz čista mira, a cijeli koncept fanless napajanja je po meni bedast)