Citiraj:
Autor JackZg
Master jedaj, da cujemo nesto o ovoj kameri 
|
Vidio ju već prije, ne šmeka mi baš dobro, kopija nikad nije kao original, ak se ne varam taj cam je mijenjao naziv, i postoji još identičnih kopija.
Citiraj:
Autor Jakesevic
Evo gledao sam malo reviews ove kamere. Stvarno je bolja od gopro2 i dobije se cijelo cudo mountova i kabolova,dodatno se moze kupit chest mount itd...
evo jedan od review-a
http://www.youtube.com/watch?v=v7R1b_mMGLQ
|
Review je smiješan, bio sam blag još.
Uspoređuju tipke na kameri, kao da na autima, koji služi za vožnju, uspoređuješ kvake na vratima i na temelju toga zaključuješ koji je bolji.
Svi nekaj bitchaju za kontrole na gopro, trebaš bit u najmanju ruku idiot, pa si ne namjestit postavke prije.
Recimo gopro hero2 ima opciju da čim prebaciš na snimanje da ti on prebaci na najčešće korišteni mod snimanja, i tako je za sve (fotke video bla bla bla)
Dakle za početi snimanje trebaš 2 puta stisnuti gumb.
Indikatora za snimanje imaš na svakom kutu kamere.
Što se tiče same kamere, tj snimanja i kvalitete zapisa...gdje su tu testovi?
Nema ih baš - reason? Taj cam ima stari cmos, i stari procesor.Točka.
Bolja od hero2 cama nije.Točka. Može jedino biti jednaka sa HeroHD.
Mrvicu su nabrijali boje, da to sve zgleda malo ljepše i to je to, što u konačnici znači da će se materijal prilikom obrade raspast ko naša vlada
S obzirom na cijenu, cam je super, ali pričati da je bolja od hero2 je smiješno.
Da bolje snima, ne bi se u paketu dobivalo toliko dodatne opreme
Da se razumijemo, gopro je dokazana kamera, u apsolutno svim sportovima, spike da ju ovaj cam pojede su mi malo smiješne, tj smrde na plaćeni oglas
Hero2 je puno bolja u odnosu na heroHD, imao sam obje pa znam, možda upiknem hero3 black, pa ću vidjeti kako se ona ponaša.
Make love not war!