U Lugarnici nas se skupilo jedno 8-9, a sveukupno je bilo 15ak biciklista, vise nego svih ostalih, ukljucujuci i hodace
Dodjem na tunel s par minuta zakasnjenja, nema nikoga

Krenem odmah bez stajanja, i nakon izlaska iz tunela sustignem Borka i frenda (Vedran?), tamo negdje oko klupica sustigne nas Lovrix.
Pola sata iza nas u Lugarnicu uparkiraju Jack i crocus na novom chrnom konju, a pola sata iz njih doterao i cuks svojega Vepra koji mu je stvarao probleme.
Zaboravih apomenuti da je Adax bio u Lugarnici prije svih, ali bez Turkheza koji je skviknuo na usponu i odustao,. Logitech je sa svojom ekipom navratio tu negdje izmedju svih nas, kao i Mate koji je dosao cipelcugom.
Snijeg pocinje od Adolfovca, a bas pravi snijeg je ipak tek nakon onih stepenica, sve se lijepo da voziti, iako nije smrznuto.
Borko i ja na 12icu, ostali na 18-20.
I sad samo za Mitsuoku

- slikice:
Leustek:
Ergela na Lugarnici (kasnije je doslo jos grla):
Probijamo put niz 12icu, super je sto nema traga, samo se pustis a snijeg koci
Ovaj zemljani put desno je ona singlica od trafo stanice do makadama za Medvedgrad
Mi smo dosli malio lijevijim putem od uobicajenog:
Devastacija u tijeku, rade i vikendom:
...zalet kroz granje (nije jedino) i pravac Medvedgrad
Super je islo po snijegu, gustaona, kad je nestalo snijega grip na makadamu odlican, kasnije na liscu prilicno dobar (puno bolje od 18-20 u cetvrtak), korijenje u redu, skroz donji dio sklizavela, pa se kroz kanale driftalo.
Kad se sve zbroji super voznja, dobar odabir staze, a to sto mi je GoPro ostala u vrecici jos ne mogu prezaliti.