View Single Post
Staro 30.11.2012., 12:21   #28
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Napravio sam sve, ušao u CPU Configuration, namistio ASYNC i 239 Frequencya, ali sad me zabrinjava ovo. Znači piše @2.60 - 3.1. Dali to znači da mi je jedna jezgra 2.6 a druga 3.1?

CPU-Z pokazuje 3100 Mhz a My Computer totalno drukčije. Evo slike ispod pa pogledajte :S 1 < 2 <

EDIT:

Freezao mi se kompjuter bio kad sam upalio 2 programa, znači nemože baš na 3.1. Napominjem da sam ga, kad sam OC-ao, radio to preko Asrock OC Tunera a ne BIOS-a pa je možda samo bio clockan CPU a ne i rami? Oću probat 3.0 ili ga odmah staviti na 2.9? trebao bi radit na 2.9 barem! I možda je do toga što nisam podigao VTT i NB za određeno već sam stavio sve na default i dignuo na 3.1? Trenutno mi je VTT 1.21 - NB 1.272 - DRAM 1.965 i +1.5 Voltage 1.5125

Još 1 pitanje: dali ja kad povećavam Frequency od CPU-a automatski povećavam i rame? jer njih nisam uopće dirao niti neznam kako bi ih stavio. Jeli moguće samo proc overclockat a ne i rame? Ako nije onda kako i to napraviti.

Meni su trenutno ovakvi (isti su ko i drugi, samo nije ista marka, jedan Transcend drugi Crucial)Slika <

Ajde odgovorite kad budete mogli, zahvaljujem

Zadnje izmijenjeno od: Vedranicio. 01.12.2012. u 12:12.
Vedranicio je offline   Reply With Quote